Despre mine

 

Buna tuturor,

Numele meu este George Istrate si sunt una dintre persoanele care cred ca este important sa avem un stil de viata cat mai curat si sanatos.

Ce as putea sa va spun despre mine: sunt nascut in 1980, lucrez de multi ani in domeniul serviciilor medicale, iar incepand din 2016 sunt managerul uneia dintre organizatiile non-guvernamentale care isi propun sa aduca o schimbare reala in viata noastra, a romanilor.

Ce m-a determinat sa ma implic in activitatea Asociatiei Medicover? De cativa ani incoace, mai exact din momentul in care mi-am dat seama ca am ajuns sa am o viata mult prea sedentara, adica atunci cand am ajuns sa fiu supraponderal si cand analizele mele au aratat ca nu sunt deloc in directia buna, am inceput sa fac o serie de schimbari mici, dar importante, pentru mine si stilul meu de viata. Am avut norocul sa am aproape de mine un prieten care m-a convins ca este momentul sa incep sa fac activitate fizica, convingandu-ma sa alerg alaturi de el in parcul Herastrau.

Incepand cu aceste momente de declic, m-am apucat de alergat si de diverse activitati fizice, dar am avut si norocul sa inteleg ca pentru a avea o viata cat mai sanatoasa, este important sa ai grija de alimentatia zilnica. Treptat, am ajuns sa cred in expresia “esti ceea ce mananci”.

In paginile acestui blog, veti regasi multe din gandurile si trairile mele, veti regasi detalii despre ceea ce facem noi in cadrul Asociatiei Medicover, dar si ceea ce cred ca va fi un punct de reper pentru companiile din Romania prin prisma programelor de Corporate Wellness pe care imi doresc sa le implementez in viitorul apropiat.

Ma puteti contacta scriindu-mi la adresa de email contact (at) georgeistrate.ro.

Mens sana in corpore sano

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *